Gastenboek

Beste geïnteresseerde, voel je vrij om in dit gastenboek een bericht achter te laten over het boek.

Mocht je vragen hebben over de levering, betaling, etc. van het boek: stuur mij via de contactpagina een e-mail. Vanwege privacy is het niet aan te raden om dergelijke vragen in het gastenboek te plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Tom van Winkel Tom van Winkel heeft geschreven op 30 mei 2020 om 11:04
Jouw boek heb ik al even doorbladerd en ziet er zeer mooi uit. Een trip naar Noorwegen staat al lang op het verlanglijstje en daar zullen jouw reistips ongetwijfeld bij helpen.
Hannie Goudswaard Hannie Goudswaard heeft geschreven op 28 maart 2020 om 12:24
Wat een snelle levering! Ik geef het boek zondag als verjaardagscadeau en het is helemaal op tijd gekomen. Dank u wel.
Herman Elser Herman Elser heeft geschreven op 30 oktober 2019 om 19:02
Ik heb vanochtend het boek in goede orde ontvangen. Het was netjes en goed ingepakt. Complimenten voor de uitvoering van het boek. Ik heb het vandaag al wat doorgebladerd en ben onder de indruk van de wijze waarop je de diverse Duitse-, verzets- en geallieerde acties hebt uitgezocht en verwoord. Dat moet behoorlijk wat onderzoek hebben gevergd. Zoals je zelf al aangaf weet een groot deel van de Nederlanders weinig wat zich tussen 1940 en 1945 heeft afgespeeld in dat grote dunbevolkte land. Hoewel de moderne geschiedenis, dus vooral WWII, in mijn interessesfeer ligt, kwam ik tot heden ook niet veel verder dan de verhalen rond Telemark, de Shetland-taxi en de clandestiene vluchten door Noorse piloten die gebruik maakten van diverse oorlogsvliegtuigen onder de vlag van BOAC om in Zweden uit Noorwegen geexiltreerde SOE- en SIS-agenten naar het VK terug te vliegen. Dit boek is ook voor mij een echte eyeopener.
Marc dijkstra Marc dijkstra heeft geschreven op 7 oktober 2019 om 18:55
Ha Ron, Ik heb het boek laatst van je gekocht in Leopoldsburg. Met stijgende verbazing heb ik je uiterst gedetailleerde boek over de tweede wereld oorlog in Noorwegen gelezen. Regelmatig kom ik voor vakantie enkele weken in Noorwegen, zowel in de zomer als in de winter. Van Kristiansand tot aan de noordkaap. Zodoende ken ik veel plaatsen die je in je boek beschrijft en kan me er de omstandigheden proberen voor te stellen in oorlogstijd. Ik heb echter nooit geweten wat zich daar heeft afgespeeld in dat enorme uitgestrekte land en wat voor impact dat dat gehad heeft op het verdere verloop van de tweede Wereldoorlog. Dit boek mag in geen enkele verzameling boeken over WO2 ontbreken. Een geweldig werk👍 Groeten, Marc
Herwin Schrijver Herwin Schrijver heeft geschreven op 15 mei 2019 om 15:36
Ha die Ron, prachtig boek!👍👍echt mooi gedaan en super leuk en leerzaam om te lezen, complimenten!! Groet Herwin
Klaas Matroos Klaas Matroos heeft geschreven op 11 april 2019 om 16:04
Het is gelukt! Ik heb het boek uit. Bijna in een ruk door uitgelezen. Het leest heel vlot weg en is erg interessant.
Hans Rinsma Hans Rinsma heeft geschreven op 7 april 2019 om 14:53
Hallo Ron, Inmiddels heb ik een paar hoofdstukken in het boek gelezen en ben onder de indruk van de kennis en feiten die erin staan. De reden dat ik het boek heb gekocht is terug te voeren op het feit dat ik ten eerste een ruime interesse heb in de Tweede Wereld Oorlog maar in dit geval extra interesse heb in het Noorwegen gedeelte.
Michel Douw Michel Douw heeft geschreven op 4 april 2019 om 18:08
De eerste indruk was juist…… een fantastisch boek! Makkelijk te lezen door de thematische opzet. Kan zeer zeker ook goed dienstdoen als historische reisgids. Ga het zeker meenemen bij mijn volgend bezoek aan Noorwegen.
Hans Hans heeft geschreven op 30 maart 2019 om 21:09
Onvoorstelbaar snel verzonden !!!!!! Het boek is al binnen! Wat super goed verpakt dit maak je zelden mee. En dan het boek zelf wat er geweldig mooi uitziet en met mooie afbeeldingen ! Nu geen tijd om te lezen maar dat komt nog wel. Ben er erg blij mee.
Marianne Hart Marianne Hart heeft geschreven op 7 maart 2019 om 20:32
Van harte gefeliciteerd het ziet er prachtig uit en is ook nog interessant. TOP!